Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gıda katkı maddelerinin tanımlamak ve kullanım amaçlarını sıralamak - - - - - - - 4 3 3 5 - - - -
Gıda katkı maddelerini sınıflandırmak - - - - - - - 0 0 4 5 - - - -
Gıda katkı maddelerinin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken hususları sıralamak - - - - - - - 3 3 4 5 - - - -
Bir maddenin gıda katkısı olabilmesi için hangi özelliklerinin incelendiğini sıralamak - - - - - - - 5 4 4 5 - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - 3 2,5 3,75 5 - - - -