Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | 4,4 | - | 4 |
Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ104 Menü Planlama | - | - | 4,5 | 2,5 | 3 | 0,5 | - | 4 | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | - | 2,7 | - | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | 1,3 | 1 | - | - | - |
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | 5 | - | 3,3 | - | - | - | - | 3,8 | - | - | - | - | 4 | - | - | - |
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | 3 | - | 2 | - | 4 | - | 3 | 2 | - | 5 | - | - | 4 | - | - | - |
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | 1,7 | 4,7 | 1,7 | 1 | 2,7 | 1 | 1 | 4,7 | 3,3 | 4 | 5 | 5 | 4,7 | - | - | - |
2. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 2,8 | - | 5 | 4 | 3,7 | 3,3 | - | - | - | - | - | - | 2,8 | - | - | - |
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 3 | 1 | 3 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - |
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - |
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 3 | 4 | 1 | 4 | 1 | - | 1 | 3 | 3 | 1 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 3,7 | 3,3 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - |
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - |
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - |
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - |
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 1 | 4 | 2,4 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - |
AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ENG101 İngilizce I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
TRK101 Türk Dili I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
3. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 2,8 | - | 5 | 4 | 3,7 | 3,3 | - | - | - | - | - | - | 2,8 | - | - | - |
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 3 | 1 | 3 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - |
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - |
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 3 | 4 | 1 | 4 | 1 | - | 1 | 3 | 3 | 1 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 3,7 | 3,3 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - |
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - |
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - |
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - |
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 1 | 4 | 2,4 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - |
AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ265 Gastronomide Proje Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ200 Staj | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | - | - | - |
ENG102 İngilizce II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
TRK102 Türk Dili II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
4. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 2,8 | - | 5 | 4 | 3,7 | 3,3 | - | - | - | - | - | - | 2,8 | - | - | - |
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 3 | 1 | 3 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - |
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - |
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 3 | 4 | 1 | 4 | 1 | - | 1 | 3 | 3 | 1 | 1 | 5 | - | - | - |
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 3,7 | 3,3 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - |
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - |
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - |
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - |
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - |
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - |
AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - |
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - |
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi | 3,8 | 4,6 | 3,8 | 3,8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3,4 | 4 | 4 | - | - | - |
AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - |
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 1 | 4 | 2,4 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - |
AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |