Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | |||||||||
GKA101 Temel Mikrobiyoloji | |||||||||
GKA103 Gıda Biyokimyası | |||||||||
GKA105 Laboratuvar Teknikleri | |||||||||
GKA107 Gıdalarda Temel İşlemler | |||||||||
MAT121 Matematik |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GKA102 Gıda Kalite Kontrolü Esasları | |||||||||
GKA104 Gıda Mikrobiyolojisi | |||||||||
GKA106 Et ve Süt Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | |||||||||
GKA108 Meyve-Sebze Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | |||||||||
GKA110 Tahıl Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | |||||||||
GKA112 İstatistik |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | |||||||||
ENG101 İngilizce I | |||||||||
GKA201 Laboratuvar Organizasyonu ve Akreditasyon | |||||||||
GKA203 Gıdalarda Enstrümental Analizler | |||||||||
GKA205 Hijyen ve Sanitasyon | |||||||||
GKA207 Gıda Mevzuatı | |||||||||
TRK101 Türk Dili I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | |||||||||
ENG102 İngilizce II | |||||||||
GKA202 Staj | |||||||||
TRK102 Türk Dili II |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | |||||||||
GID270 Halk Sağlığı | |||||||||
GID278 Gıda Endüstri Atıkları ve Değerlendirilmesi | |||||||||
GKA222 Özel Gıdalar Teknolojisi | |||||||||
GKA223 Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem | |||||||||
GKA224 İş Sağlığı ve Güvenliği | |||||||||
GKA225 Gıda Muhafaza Yöntemleri | |||||||||
GKA226 Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları | |||||||||
GKA228 Endüstriyel Mikrobiyoloji | |||||||||
GKA229 Biyoterörizm ve Gıda Savunması | |||||||||
GKA230 Yağ Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | |||||||||
GKA231 Su Ürünleri ve Analizleri | |||||||||
GKA232 Nanoteknoloji ve Uygulama Alanları | |||||||||
GKA233 Endüstriyel Yemek Üretimi | |||||||||
GKA235 Genel Su Analizleri | |||||||||
GKA236 Gıda Endüstrisinde Ürün Geliştirme | |||||||||
GKA237 Zeytin İşleme Teknolojisi ve Analizleri |