| Ders Adı | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | 4,8 | 2,6 | 3,8 | 3 | 2,6 | 2,4 | 3 | 1,8 | 1,6 | 2 | 4,6 | 3,6 | 3,8 | 2,8 | 1,6 | 2,6 |
| AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | 4 | 5 | 2,2 | 1,5 | 3,8 | 1 | 3,5 | 2 | 1 | 1 | 1,5 | 1 | 1 | 2,2 | 1 | 1,5 |
| AŞÇ105 Genel Turizm | 1 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 4 | 2 | 3 | 5 | 4 |
| AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | 3 | 1 | 4,7 | 1,5 | 1,5 | 1 | 1,5 | 2 | 1 | 1 | 5 | 1 | 2 | 4 | 1 | 1 |
| AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | 1,8 | 1 | 2,2 | 1 | 1,2 | 1 | 1,8 | 1 | 1 | 1 | 1,4 | 3,6 | 1,2 | 1 | 1 | 3,4 |
| AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | 2,4 | 4 | 2 | 2 | 1,8 | 2 | 2 | 1,8 | 2 | 1 | 3 | 2 | 1,8 | 5 | 1,2 | 5 |
| 1. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ113 Yönlendirilmiş Çalışmalar | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,5 | 3 | 2 | - | 2 | - | - | - | 2,5 | - | 2 | 2 | - | - | - | 3 |
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 5 | 1 |
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | 1 | 4,4 | 1,8 | 1 | 1 | 1,2 | 1,2 | 1 | 1 | 3,4 | 1,4 | 3,4 | 1,2 | 1 | 1,2 |
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 2 | 4 | 4 | 4 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 4 | 3 | 3 | 1 | 2 |
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 1 | 4,7 | 3 | 2,3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 |
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - | - | - |
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - |
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 5 | 2 | 3 | 2,4 | 2,2 | 1,4 | 1,2 | 1 | 1,2 | 1,2 | 3 | 3 | 3 | 1,8 | 2,6 | 1,8 |
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ260 Mesleki Etik | 1 | 3 | 1 | 1 | 5 | 2 | 4 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 1 |
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | 4 | 3,2 | 4,8 | 2 | 4,2 | 1 | 3,2 | 3,2 | 1 | 1 | 1,2 | 3,2 | 1 | 3,4 | 1,8 | 3,2 |
| AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | 1 | 1 | 2 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 1 |
| AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3,2 | 1 | 3,2 | 4,2 | 3,8 | 2,6 | 2,6 | 2,6 |
| MOS101 Genel ve Teknik İletişim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS102 Girişimcilik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS103 Ekip Liderliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS108 Bilişim Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS110 Beden Eğitimi ve Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS111 Türk Müziği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS112 Güzel Sanatlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS113 Herkes İçin Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS120 İşaret Dili | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS202 İş Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS203 Pazarlama | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS204 Halkla İlişkiler | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS209 İşletme Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS210 Gönüllülük Çalışmaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS212 Trafik Güvenliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS216 Performans Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS217 Davranış Bilimleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| MOS219 İnovasyon | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Ders Adı | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ104 Menü Planlama | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 2. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,5 | 3 | 2 | - | 2 | - | - | - | 2,5 | - | 2 | 2 | - | - | - | 3 |
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 5 | 1 |
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | 1 | 4,4 | 1,8 | 1 | 1 | 1,2 | 1,2 | 1 | 1 | 3,4 | 1,4 | 3,4 | 1,2 | 1 | 1,2 |
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 2 | 4 | 4 | 4 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 4 | 3 | 3 | 1 | 2 |
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 1 | 4,7 | 3 | 2,3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 |
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - | - | - |
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - |
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 5 | 2 | 3 | 2,4 | 2,2 | 1,4 | 1,2 | 1 | 1,2 | 1,2 | 3 | 3 | 3 | 1,8 | 2,6 | 1,8 |
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ260 Mesleki Etik | 1 | 3 | 1 | 1 | 5 | 2 | 4 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 1 |
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | 4 | 3,2 | 4,8 | 2 | 4,2 | 1 | 3,2 | 3,2 | 1 | 1 | 1,2 | 3,2 | 1 | 3,4 | 1,8 | 3,2 |
| AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | 1 | 1 | 2 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 1 |
| AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3,2 | 1 | 3,2 | 4,2 | 3,8 | 2,6 | 2,6 | 2,6 |
| MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Ders Adı | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| ENG101 İngilizce I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| TRK101 Türk Dili I | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 3. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,5 | 3 | 2 | - | 2 | - | - | - | 2,5 | - | 2 | 2 | - | - | - | 3 |
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 5 | 1 |
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | 1 | 4,4 | 1,8 | 1 | 1 | 1,2 | 1,2 | 1 | 1 | 3,4 | 1,4 | 3,4 | 1,2 | 1 | 1,2 |
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 2 | 4 | 4 | 4 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 4 | 3 | 3 | 1 | 2 |
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 1 | 4,7 | 3 | 2,3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 |
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - | - | - |
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - |
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 5 | 2 | 3 | 2,4 | 2,2 | 1,4 | 1,2 | 1 | 1,2 | 1,2 | 3 | 3 | 3 | 1,8 | 2,6 | 1,8 |
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ260 Mesleki Etik | 1 | 3 | 1 | 1 | 5 | 2 | 4 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 1 |
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | 4 | 3,2 | 4,8 | 2 | 4,2 | 1 | 3,2 | 3,2 | 1 | 1 | 1,2 | 3,2 | 1 | 3,4 | 1,8 | 3,2 |
| AŞÇ265 Gastronomide Proje Yönetimi | 2 | 2 | 5 | 2 | 5 | 5 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | 1 | 1 | 2 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 1 |
| AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3,2 | 1 | 3,2 | 4,2 | 3,8 | 2,6 | 2,6 | 2,6 |
| Ders Adı | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ | PÇ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ200 Staj | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| ENG102 İngilizce II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| TRK102 Türk Dili II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 4. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,5 | 3 | 2 | - | 2 | - | - | - | 2,5 | - | 2 | 2 | - | - | - | 3 |
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 5 | 1 |
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | 1 | 4,4 | 1,8 | 1 | 1 | 1,2 | 1,2 | 1 | 1 | 3,4 | 1,4 | 3,4 | 1,2 | 1 | 1,2 |
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | 3 | 2 | 4 | 4 | 4 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 4 | 3 | 3 | 1 | 2 |
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 1 | 4,7 | 3 | 2,3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 |
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - | - | - |
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | 3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - | - |
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 5 | 2 | 3 | 2,4 | 2,2 | 1,4 | 1,2 | 1 | 1,2 | 1,2 | 3 | 3 | 3 | 1,8 | 2,6 | 1,8 |
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ260 Mesleki Etik | 1 | 3 | 1 | 1 | 5 | 2 | 4 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 1 |
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | 4 | 3,2 | 4,8 | 2 | 4,2 | 1 | 3,2 | 3,2 | 1 | 1 | 1,2 | 3,2 | 1 | 3,4 | 1,8 | 3,2 |
| AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | 1 | 1 | 2 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 1 |
| AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3,2 | 1 | 3,2 | 4,2 | 3,8 | 2,6 | 2,6 | 2,6 |
| BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |