Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | ||||||||||
AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | ||||||||||
AŞÇ105 Genel Turizm | ||||||||||
AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | ||||||||||
AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | ||||||||||
AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | ||||||||||
AŞÇ104 Menü Planlama | ||||||||||
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | ||||||||||
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | ||||||||||
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | ||||||||||
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | ||||||||||
ENG101 İngilizce I | 100 | |||||||||
TRK101 Türk Dili I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ200 Staj | ||||||||||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | ||||||||||
ENG102 İngilizce II | ||||||||||
TRK102 Türk Dili II |