| Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ105 Genel Turizm | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| 1. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ113 Yönlendirilmiş Çalışmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 1,8 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2,6 | 2,4 | 1 | 1 | 2,8 | 
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,8 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 | 2 | - | 3 | 
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - | 
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - | 
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | 3 | 
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 2,5 | 1 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - | 
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - | 
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - | 
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS101 Genel ve Teknik İletişim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS102 Girişimcilik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS103 Ekip Liderliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS108 Bilişim Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS110 Beden Eğitimi ve Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS111 Türk Müziği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS112 Güzel Sanatlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS113 Herkes İçin Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS120 İşaret Dili | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS202 İş Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS203 Pazarlama | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS204 Halkla İlişkiler | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS209 İşletme Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS210 Gönüllülük Çalışmaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS212 Trafik Güvenliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS216 Performans Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS217 Davranış Bilimleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS219 İnovasyon | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ104 Menü Planlama | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| 2. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 1,8 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2,6 | 2,4 | 1 | 1 | 2,8 | 
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,8 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 | 2 | - | 3 | 
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - | 
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - | 
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | 3 | 
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 2,5 | 1 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - | 
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - | 
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - | 
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| ENG101 İngilizce I | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | - | - | 
| TRK101 Türk Dili I | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| 3. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 1,8 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2,6 | 2,4 | 1 | 1 | 2,8 | 
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,8 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 | 2 | - | 3 | 
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - | 
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - | 
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | 3 | 
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 2,5 | 1 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - | 
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - | 
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - | 
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ265 Gastronomide Proje Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ200 Staj | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| ENG102 İngilizce II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| TRK102 Türk Dili II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| 4. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 1,8 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2,6 | 2,4 | 1 | 1 | 2,8 | 
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | 4 | 4 | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | 5 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ213 Turizm Etiği | - | 1 | 1 | 1 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2,8 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 | 2 | - | 3 | 
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | 1 | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 4,6 | 2 | 4,4 | 2,6 | 4,2 | 2,8 | 3,6 | 1,6 | 1 | 3,2 | 1 | 1 | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 0,4 | - | - | - | - | - | 2,2 | - | - | 4,8 | - | - | 2,4 | - | - | - | 
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 5 | 1 | 2 | - | - | - | - | 
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,4 | - | 3,2 | 2 | 3,5 | 3,3 | - | 4,2 | - | 3 | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | 1 | 3 | - | - | - | - | - | - | 1 | - | 2 | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | 3 | 
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | 2,5 | 1 | 3,7 | 2,7 | 2 | 2 | 2,3 | 2,3 | 1,7 | 1,7 | 1,3 | 3 | 4,7 | - | - | - | 
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | 5 | - | - | - | - | - | - | 0,4 | - | - | - | - | 2,5 | - | - | - | 
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | 4 | 3,3 | 2,7 | 1 | 3,7 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2,3 | - | - | - | 
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması | 2 | 1 | - | 1 | - | 5 | - | - | 1 | - | - | - | 1 | - | - | - | 
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ244 Fermente İçecekler | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | - | - | - | 
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4 | - | - | - | 
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi | 3,8 | 4,6 | 3,8 | 3,8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3,4 | 4 | 4 | 3 | 2 | 1,8 | 
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları | 1,8 | - | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 5 | - | - | - | 
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı | 2 | 4 | 2 | 1 | 1 | 2,6 | 1 | 1 | 2,4 | 1 | 4 | 3 | 3 | - | - | - | 
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |