| Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 6,0 | ||
| AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ105 Genel Turizm | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 20,0 | |||||
| 1 Yarıyıl Seçmeli Dersler [OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS - 2,0 AKTS] [OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I - 8,0 AKTS] | ||||||
| MOS101 Genel ve Teknik İletişim (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS102 Girişimcilik (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS103 Ekip Liderliği (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS108 Bilişim Hukuku (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS110 Beden Eğitimi ve Spor (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS111 Türk Müziği (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS112 Güzel Sanatlar (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS113 Herkes İçin Spor (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS120 İşaret Dili (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS190 Akademik Türkçe (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS202 İş Hukuku (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS203 Pazarlama (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS204 Halkla İlişkiler (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS209 İşletme Yönetimi (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS210 Gönüllülük Çalışmaları (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS212 Trafik Güvenliği (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS216 Performans Yönetimi (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS217 Davranış Bilimleri (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| MOS219 İnovasyon (OSMANELİ MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| AŞÇ113 Yönlendirilmiş Çalışmalar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 1 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ213 Turizm Etiği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ244 Fermente İçecekler (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ260 Mesleki Etik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ261 Türk Tatlıları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 6,0 | ||
| AŞÇ104 Menü Planlama | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 22,0 | |||||
| 2 Yarıyıl Seçmeli Dersler [OSMANELİ AŞÇILIK Akademik Türkçe II - 0,0 AKTS] [OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II - 8,0 AKTS] | ||||||
| MOS190 Akademik Türkçe (OSMANELİ AŞÇILIK Akademik Türkçe II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ213 Turizm Etiği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ244 Fermente İçecekler (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ260 Mesleki Etik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ261 Türk Tatlıları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| ENG101 İngilizce I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| TRK101 Türk Dili I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 6,0 | |||||
| 3 Yarıyıl Seçmeli Dersler [OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III - 24,0 AKTS] | ||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ213 Turizm Etiği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ244 Fermente İçecekler (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ260 Mesleki Etik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ261 Türk Tatlıları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ265 Gastronomide Proje Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 1 + 2 | 4,0 | ||
| Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
|---|---|---|---|---|---|---|
| AŞÇ200 Staj | Zorunlu | Girmez | 0 + 2 | 5,0 | ||
| ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| ENG102 İngilizce II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| TRK102 Türk Dili II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
| Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 11,0 | |||||
| 4 Yarıyıl Seçmeli Dersler [OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV - 19,0 AKTS] | ||||||
| AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ213 Turizm Etiği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ216 Soğuk Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 3,0 | ||
| AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ242 Mutfak Planlaması (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ244 Fermente İçecekler (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ247 Füzyon Mutfak (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 3,0 | ||
| AŞÇ249 Dünya Mutfakları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
| AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| AŞÇ258 Tüketici Davranışı (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ259 Menü Mühendisliği (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ260 Mesleki Etik (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
| AŞÇ261 Türk Tatlıları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
| AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
| BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim (OSMANELİ AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 5 + 10 | 19,0 | ||