Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
GKA101 Temel Mikrobiyoloji | Zorunlu | Girer | 3 + 1 | 5,0 | ||
GKA103 Gıda Biyokimyası | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
GKA105 Laboratuvar Teknikleri | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
GKA107 Gıdalarda Temel İşlemler | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
MAT121 Matematik | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 23,0 | |||||
1 Yarıyıl Seçmeli Dersler [MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I - 5,0 AKTS] [MYO Gıda Kalite MOS I - 2,0 AKTS] | ||||||
GID139 Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA122 Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA123 Fermantasyon Teknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA124 Viroloji ve Parazitoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA125 Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA126 Gıda Sosyolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA128 Gıda Biyoteknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA129 İçecek Teknolojisi ve Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA130 Bal ve Şekerli Ürünler Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA147 Gıdalarda Duyusal Analizler (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA227 Gıda Ambalajlama İlkeleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
BŞÜ100 Ders Dışı Etkinlik (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 1 + 1 | 2,0 | ||
MOS101 Genel ve Teknik İletişim (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS102 Girişimcilik (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS103 Ekip Liderliği (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS108 Bilişim Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS111 Türk Müziği (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS112 Güzel Sanatlar (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS113 Herkes İçin Spor (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS120 İşaret Dili (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS202 İş Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS203 Pazarlama (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS204 Halkla İlişkiler (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS206 Ofis Yazılımları (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS207 İlk Yardım (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS209 İşletme Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS212 Trafik Güvenliği (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS216 Performans Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS217 Davranış Bilimleri (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS218 Stres Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS219 İnovasyon (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS220 E-Ticaret (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS221 Bakım Onarım (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS224 Bilim ve Yaşam (MYO Gıda Kalite MOS I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
GKA102 Gıda Kalite Kontrolü Esasları | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
GKA104 Gıda Mikrobiyolojisi | Zorunlu | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
GKA106 Et ve Süt Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
GKA108 Meyve-Sebze Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | Zorunlu | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
GKA110 Tahıl Teknolojisi ve Kalite Kontrolü | Zorunlu | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
GKA112 İstatistik | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 3,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 23,0 | |||||
2 Yarıyıl Seçmeli Dersler [MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II - 5,0 AKTS] [MYO Gıda Kalite MOS II - 2,0 AKTS] | ||||||
GID139 Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA122 Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA123 Fermantasyon Teknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA124 Viroloji ve Parazitoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA125 Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA126 Gıda Sosyolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA128 Gıda Biyoteknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA129 İçecek Teknolojisi ve Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA130 Bal ve Şekerli Ürünler Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA227 Gıda Ambalajlama İlkeleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
BŞÜ100 Ders Dışı Etkinlik (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 1 + 1 | 2,0 | ||
MOS101 Genel ve Teknik İletişim (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS102 Girişimcilik (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS103 Ekip Liderliği (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS108 Bilişim Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS111 Türk Müziği (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS112 Güzel Sanatlar (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS113 Herkes İçin Spor (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS120 İşaret Dili (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS202 İş Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS203 Pazarlama (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS204 Halkla İlişkiler (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS206 Ofis Yazılımları (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS207 İlk Yardım (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS209 İşletme Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS212 Trafik Güvenliği (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS216 Performans Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS217 Davranış Bilimleri (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS218 Stres Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS219 İnovasyon (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS220 E-Ticaret (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS221 Bakım Onarım (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS224 Bilim ve Yaşam (MYO Gıda Kalite MOS II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
ENG101 İngilizce I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
GKA201 Laboratuvar Organizasyonu ve Akreditasyon | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA203 Gıdalarda Enstrümental Analizler | Zorunlu | Girer | 3 + 1 | 5,0 | ||
GKA205 Hijyen ve Sanitasyon | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 4,0 | ||
GKA207 Gıda Mevzuatı | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 3,0 | ||
TRK101 Türk Dili I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 23,0 | |||||
3 Yarıyıl Seçmeli Dersler [MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III - 5,0 AKTS] [MYO Gıda Kalite MOS III - 2,0 AKTS] | ||||||
GID270 Halk Sağlığı (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA222 Özel Gıdalar Teknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA223 Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA224 İş Sağlığı ve Güvenliği (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA225 Gıda Muhafaza Yöntemleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA226 Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA228 Endüstriyel Mikrobiyoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA229 Biyoterörizm ve Gıda Savunması (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA230 Yağ Teknolojisi ve Kalite Kontrolü (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
BŞÜ100 Ders Dışı Etkinlik (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 1 + 1 | 2,0 | ||
MOS101 Genel ve Teknik İletişim (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS102 Girişimcilik (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS103 Ekip Liderliği (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS108 Bilişim Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS111 Türk Müziği (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS112 Güzel Sanatlar (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS113 Herkes İçin Spor (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS120 İşaret Dili (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS202 İş Hukuku (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS203 Pazarlama (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS204 Halkla İlişkiler (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS206 Ofis Yazılımları (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS207 İlk Yardım (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS209 İşletme Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS212 Trafik Güvenliği (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS216 Performans Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS217 Davranış Bilimleri (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS218 Stres Yönetimi (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS219 İnovasyon (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS220 E-Ticaret (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS221 Bakım Onarım (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS224 Bilim ve Yaşam (MYO Gıda Kalite MOS III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
ENG102 İngilizce II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
GKA202 Staj | Zorunlu | Girmez | 0 + 0 | 5,0 | ||
TRK102 Türk Dili II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 11,0 | |||||
4 Yarıyıl Seçmeli Dersler [MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV - 19,0 AKTS] | ||||||
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 5 + 10 | 19,0 | ||
GID270 Halk Sağlığı (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GID278 Gıda Endüstri Atıkları ve Değerlendirilmesi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA222 Özel Gıdalar Teknolojisi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA223 Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA224 İş Sağlığı ve Güvenliği (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA225 Gıda Muhafaza Yöntemleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA226 Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA228 Endüstriyel Mikrobiyoloji (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA229 Biyoterörizm ve Gıda Savunması (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA230 Yağ Teknolojisi ve Kalite Kontrolü (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA231 Su Ürünleri ve Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA232 Nanoteknoloji ve Uygulama Alanları (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA233 Endüstriyel Yemek Üretimi (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 5,0 | ||
GKA235 Genel Su Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
GKA236 Gıda Endüstrisinde Ürün Geliştirme (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
GKA237 Zeytin İşleme Teknolojisi ve Analizleri (MYO Gıda Kalite Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 |