Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | |||||||||
GID101 Temel Mikrobiyoloji | |||||||||
GID105 Gıdalarda Temel İşlemler | |||||||||
GID111 Gıda Bilimi ve Kimyası | |||||||||
GID151 Gıda Analizi I | |||||||||
MAT121 Matematik I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID104 Gıda Mikrobiyolojisi | |||||||||
GID108 Gıda İşleme | |||||||||
GID110 Gıda Mevzuatı | |||||||||
GID114 Gıda Ürün Bilimi | |||||||||
GID142 Gıda Analizi II |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | |||||||||
ENG101 İngilizce I | |||||||||
GID207 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu | |||||||||
GID209 Gıdalarda Enstrumental Analiz ve Uygulamaları | |||||||||
TRK101 Türk Dili I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | |||||||||
ENG102 İngilizce II | |||||||||
GID200 Staj | |||||||||
TRK102 Türk Dili II |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | |||||||||
GID254 Fabrika Hizmetleri İşlem ve Kontrol | |||||||||
GID256 Proses Uygulamaları | |||||||||
GID270 Halk Sağlığı | |||||||||
GID273 Fermente Gıdalar Teknolojisi | 100 | ||||||||
GID276 Gıda Biyoteknolojisi | |||||||||
GID277 Organik Gıdaların İşlenmesi | |||||||||
GID278 Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirilmesi | |||||||||
GID279 Zeytin ve Ürünleri Teknolojisi | |||||||||
GID280 Enzim Teknolojisi | |||||||||
GID282 Kimyasal Su Analiz Yöntemleri | |||||||||
GKA236 Gıda Endüstrisinde Ürün Geliştirme |