Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | ||||||||||
GID101 Temel Mikrobiyoloji | ||||||||||
GID105 Gıdalarda Temel İşlemler | ||||||||||
GID111 Gıda Bilimi ve Kimyası | ||||||||||
GID151 Gıda Analizi I | ||||||||||
MAT121 Matematik I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID104 Gıda Mikrobiyolojisi | ||||||||||
GID108 Gıda İşleme | ||||||||||
GID110 Gıda Mevzuatı | ||||||||||
GID114 Gıda Ürün Bilimi | ||||||||||
GID142 Gıda Analizi II |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | ||||||||||
ENG101 İngilizce I | ||||||||||
GID207 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu | ||||||||||
GID209 Gıdalarda Enstrumental Analiz ve Uygulamaları | ||||||||||
TRK101 Türk Dili I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | ||||||||||
ENG102 İngilizce II | 100 | |||||||||
GID200 Staj | ||||||||||
TRK102 Türk Dili II |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Yetkinlik Tamamlayıcı Ders | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim | ||||||||||
GID254 Fabrika Hizmetleri İşlem ve Kontrol | ||||||||||
GID256 Proses Uygulamaları | ||||||||||
GID270 Halk Sağlığı | ||||||||||
GID273 Fermente Gıdalar Teknolojisi | ||||||||||
GID276 Gıda Biyoteknolojisi | ||||||||||
GID277 Organik Gıdaların İşlenmesi | ||||||||||
GID278 Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirilmesi | ||||||||||
GID279 Zeytin ve Ürünleri Teknolojisi | ||||||||||
GID280 Enzim Teknolojisi | ||||||||||
GID282 Kimyasal Su Analiz Yöntemleri | ||||||||||
GKA236 Gıda Endüstrisinde Ürün Geliştirme |