• Anasayfa
  • GIDA TEKNOLOJİSİ

    ( MESLEK YÜKSEKOKULU )
  • EN
Kategori Ders Kategori Yüzdesi (%)
Aktarılabilir Beceri Dersleri %NaN
Destek Dersleri %NaN
Ek Dersler %NaN
Kategori %NaN
Mesleki Seçmeli Dersler %NaN
Temel Meslek Dersleri %NaN
Uygulama Dersleri %NaN
Uzmanlık / Alan Dersleri %NaN
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri %NaN

1. Yarıyıl

Ders Adı Aktarılabilir Beceri Dersleri Destek Dersleri Ek Dersler Kategori Mesleki Seçmeli Dersler Temel Meslek Dersleri Uygulama Dersleri Uzmanlık / Alan Dersleri Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı
GID101 Temel Mikrobiyoloji
GID105 Gıdalarda Temel İşlemler
GID111 Gıda Bilimi ve Kimyası
GID151 Gıda Analizi I
MAT121 Matematik I

1. Yarıyıl Seçmeli Dersler

2. Yarıyıl

Ders Adı Aktarılabilir Beceri Dersleri Destek Dersleri Ek Dersler Kategori Mesleki Seçmeli Dersler Temel Meslek Dersleri Uygulama Dersleri Uzmanlık / Alan Dersleri Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
GID104 Gıda Mikrobiyolojisi
GID108 Gıda İşleme
GID110 Gıda Mevzuatı
GID114 Gıda Ürün Bilimi
GID142 Gıda Analizi II

2. Yarıyıl Seçmeli Dersler

3. Yarıyıl

Ders Adı Aktarılabilir Beceri Dersleri Destek Dersleri Ek Dersler Kategori Mesleki Seçmeli Dersler Temel Meslek Dersleri Uygulama Dersleri Uzmanlık / Alan Dersleri Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
ENG101 İngilizce I
GID207 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
GID209 Gıdalarda Enstrumental Analiz ve Uygulamaları
TRK101 Türk Dili I

3. Yarıyıl Seçmeli Dersler

Ders Adı Aktarılabilir Beceri Dersleri Destek Dersleri Ek Dersler Kategori Mesleki Seçmeli Dersler Temel Meslek Dersleri Uygulama Dersleri Uzmanlık / Alan Dersleri Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
BŞÜ100 Ders Dışı Etkinlik
GID220 İş Sağlığı ve Güvenliği
GID253 Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolü
GID254 Fabrika Hizmetleri İşlem ve Kontrol
GID255 Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon
GID256 Proses Uygulamaları
GID260 Gıda Katkı Maddeleri
GID265 Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
GID266 Su Ürünleri Teknolojisi
GID270 Halk Sağlığı
GID272 Hazır Yemek ve Catering Teknolojisi
GID273 Fermente Gıdalar Teknolojisi
GID274 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
GID275 Geleneksel Gıdalar Teknolojisi
MOS101 Genel ve Teknik İletişim
MOS102 Girişimcilik
MOS103 Ekip Liderliği
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer
MOS108 Bilişim Hukuku
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor
MOS111 Türk Müziği
MOS112 Güzel Sanatlar
MOS113 Herkes İçin Spor
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri
MOS120 İşaret Dili
MOS202 İş Hukuku
MOS203 Pazarlama
MOS204 Halkla İlişkiler
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik
MOS206 Ofis Yazılımları
MOS207 İlk Yardım
MOS209 İşletme Yönetimi
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları
MOS212 Trafik Güvenliği
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme
MOS216 Performans Yönetimi
MOS217 Davranış Bilimleri
MOS218 Stres Yönetimi
MOS219 İnovasyon
MOS220 E-Ticaret
MOS221 Bakım Onarım
MOS224 Bilim ve Yaşam

4. Yarıyıl

Ders Adı Aktarılabilir Beceri Dersleri Destek Dersleri Ek Dersler Kategori Mesleki Seçmeli Dersler Temel Meslek Dersleri Uygulama Dersleri Uzmanlık / Alan Dersleri Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
BŞÜ202 İş Yeri Uygulaması
BŞÜ204 İş Yeri Eğitimi
ENG102 İngilizce II
GID200 Staj
TRK102 Türk Dili II