Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | |||||||||
AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | |||||||||
AŞÇ105 Genel Turizm | |||||||||
AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | |||||||||
AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | |||||||||
AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | |||||||||
AŞÇ104 Menü Planlama | |||||||||
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | |||||||||
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | |||||||||
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | |||||||||
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | |||||||||
ENG101 İngilizce I | |||||||||
TRK101 Türk Dili I |
Ders Adı | Aktarılabilir Beceri Dersleri | Destek Dersleri | Ek Dersler | Kategori | Mesleki Seçmeli Dersler | Temel Meslek Dersleri | Uygulama Dersleri | Uzmanlık / Alan Dersleri | Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ200 Staj | |||||||||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | |||||||||
ENG102 İngilizce II | |||||||||
TRK102 Türk Dili II |