Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | 5 | 2,6 | 2,6 | 2,8 | 2,2 | 2,2 | 3,6 | 1,8 | 2,2 | 2,4 | 3,2 | 2,8 |
AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ105 Genel Turizm | 1,8 | 2 | 1 | 5 | 4,4 | 3 | 5 | 4 | 1 | 2 | 1 | 1 |
AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | 5 | 3 | 5 | 5 | 5 | 3 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | 4,8 | 4,2 | 4,2 | 3,8 | 3,6 | 4,6 | 4,8 | 3,4 | 3,6 | 4,6 | 3,6 | 3,6 |
AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 5 | 1 | 5 | 5 | 2,6 |
1. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 2,7 | 2,5 | 3,5 | - | 3 | - | 3 | 2,4 | 3,2 | 3 | 2,7 | 3 |
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ216 Soğuk Mutfak | 5 | - | 3,6 | - | 4 | - | 4 | - | 5 | 4,6 | 2,6 | 3,4 |
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 5 | 3 | - | - | 4 | - | 5 | 4,8 | 4,4 | 4 | 4,8 | 4,8 |
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 5 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 |
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,2 | 4,2 | 2,6 | 4,2 | 5 | 2 | 5 | 5 | 5 | 4,2 | 5 | 4,2 |
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | 4 | 4,3 | 4 | 4,3 | 4,3 | 4,7 | 4 | 3,3 | 3,7 | 4 | 3,3 | 2,3 |
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | 5 | 4,2 | 3,5 | 4 | 3,8 | 3,5 | 3,5 | 3,8 | 4 | 4 | 2,8 | 2,5 |
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 4,3 | 4 | 3,7 | 4,3 | 4,3 | 3,3 | 3,7 | 2,7 | 3 | 4,3 | 3 | 3 |
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | 4,5 | 3,5 | 3,8 | 4 | 3,5 | 4 | 3,5 | 4 | 4 | 3 | 3,2 | 3 |
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | 3,3 | - | 3,3 | - | 3 | 4 | 4,5 | 3 | 4 | 4,2 | 4,2 | 5 |
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ244 Fermente İçecekler | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ249 Dünya Mutfakları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | 4,5 | 3 | - | 4 | - | - | 3,8 | 3 | 4,8 | 4,2 | 4 | 3,8 |
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | 2,3 | 3,3 | 3 | 3,7 | 3,7 | 2,7 | 3,7 | 3,7 | 4 | 3 | 2,3 | 2,3 |
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 2 | 2,6 | 1,4 | 1 | 1 | 4 | 3,4 | 4,4 | 5 | 3 | 3,2 |
MOS101 Genel ve Teknik İletişim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS102 Girişimcilik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS103 Ekip Liderliği | - | 4 | 4 | 3 | - | 3,5 | - | - | - | - | - | - |
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS108 Bilişim Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS111 Türk Müziği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS112 Güzel Sanatlar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS113 Herkes İçin Spor | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS120 İşaret Dili | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS202 İş Hukuku | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS203 Pazarlama | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS204 Halkla İlişkiler | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS209 İşletme Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS212 Trafik Güvenliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS216 Performans Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS217 Davranış Bilimleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
MOS219 İnovasyon | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Ders Adı | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ104 Menü Planlama | 4,5 | 3,8 | 4 | 4,5 | 3,8 | 4,5 | 3,2 | 3,8 | 3,8 | 3,8 | 3,5 | 2,5 |
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | 4,3 | 4 | 5 | 5 | 4,3 | 4,7 | 4,3 | 4 | 3 | 4,3 | 3,7 | 2 |
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | 4 | 4 | 4 | 4,7 | 3 | 4 | 3,7 | 3,7 | 3,7 | 4 | 3,7 | 2 |
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | 2,5 | 2 | 4,5 | - | 3 | - | 3 | 3,3 | 3 | 4 | 3 | 4 |
2. Yarıyıl Seçmeli Dersler | ||||||||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası | 2,7 | 2,5 | 3,5 | - | 3 | - | 3 | 2,4 | 3,2 | 3 | 2,7 | 3 |
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ213 Turizm Etiği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ216 Soğuk Mutfak | 5 | - | 3,6 | - | 4 | - | 4 | - | 5 | 4,6 | 2,6 | 3,4 |
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar | 5 | 3 | - | - | 4 | - | 5 | 4,8 | 4,4 | 4 | 4,8 | 4,8 |
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı | 5 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 |
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri | 4,2 | 4,2 | 2,6 | 4,2 | 5 | 2 | 5 | 5 | 5 | 4,2 | 5 | 4,2 |
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi | 4 | 4,3 | 4 | 4,3 | 4,3 | 4,7 | 4 | 3,3 | 3,7 | 4 | 3,3 | 2,3 |
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği | 5 | 4,2 | 3,5 | 4 | 3,8 | 3,5 | 3,5 | 3,8 | 4 | 4 | 2,8 | 2,5 |
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri | 4,3 | 4 | 3,7 | 4,3 | 4,3 | 3,3 | 3,7 | 2,7 | 3 | 4,3 | 3 | 3 |
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi | 4,5 | 3,5 | 3,8 | 4 | 3,5 | 4 | 3,5 | 4 | 4 | 3 | 3,2 | 3 |
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı | 3,3 | - | 3,3 | - | 3 | 4 | 4,5 | 3 | 4 | 4,2 | 4,2 | 5 |
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ242 Mutfak Planlaması | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ244 Fermente İçecekler | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ247 Füzyon Mutfak | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ249 Dünya Mutfakları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar | 4,5 | 3 | - | 4 | - | - | 3,8 | 3 | 4,8 | 4,2 | 4 | 3,8 |
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi | 2,3 | 3,3 | 3 | 3,7 | 3,7 | 2,7 | 3,7 | 3,7 | 4 | 3 | 2,3 | 2,3 |
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ258 Tüketici Davranışı | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ259 Menü Mühendisliği | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ260 Mesleki Etik | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ261 Türk Tatlıları | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ264 Sürdürülebilir Gastronomi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ266 Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
AŞÇ267 Sokak Lezzetleri | 5 | 2 | 2,6 | 1,4 | 1 | 1 | 4 | 3,4 | 4,4 | 5 | 3 | 3,2 |
MOS190 Akademik Türkçe | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |