• Anasayfa
  • AŞÇILIK ( SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU )

  • EN

1. Yarıyıl

Ders Adı PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I - - - - - - - - - - - -
AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ105 Genel Turizm - - - - - - - - - - - -
AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş - - - - - - - - - - - -
AŞÇ109 Beslenme İlkeleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon - - - - - - - - - - - -
1. Yarıyıl Seçmeli Dersler
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ213 Turizm Etiği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması - - - - - - - - - - - -
AŞÇ216 Soğuk Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar - - - - - - - - - - - -
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya - - - - - - - - - - - -
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu - - - - - - - - - - - -
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol - - - - - - - - - - - -
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık - - - - - - - - - - - -
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma - - - - - - - - - - - -
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ242 Mutfak Planlaması - - - - - - - - - - - -
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum - - - - - - - - - - - -
AŞÇ244 Fermente İçecekler - - - - - - - - - - - -
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ247 Füzyon Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ249 Dünya Mutfakları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar - - - - - - - - - - - -
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik - - - - - - - - - - - -
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ258 Tüketici Davranışı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ259 Menü Mühendisliği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ260 Mesleki Etik - - - - - - - - - - - -
MOS101 Genel ve Teknik İletişim - - - - - - - - - - - -
MOS102 Girişimcilik - - - - - - - - - - - -
MOS103 Ekip Liderliği - - - - - - - - - - - -
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar - - - - - - - - - - - -
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer - - - - - - - - - - - -
MOS108 Bilişim Hukuku - - - - - - - - - - - -
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor - - - - - - - - - - - -
MOS111 Türk Müziği - - - - - - - - - - - -
MOS112 Güzel Sanatlar - - - - - - - - - - - -
MOS113 Herkes İçin Spor - - - - - - - - - - - -
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri - - - - - - - - - - - -
MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür - - - - - - - - - - - -
MOS120 İşaret Dili - - - - - - - - - - - -
MOS190 Akademik Türkçe - - - - - - - - - - - -
MOS202 İş Hukuku - - - - - - - - - - - -
MOS203 Pazarlama - - - - - - - - - - - -
MOS204 Halkla İlişkiler - - - - - - - - - - - -
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik - - - - - - - - - - - -
MOS209 İşletme Yönetimi - - - - - - - - - - - -
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları - - - - - - - - - - - -
MOS212 Trafik Güvenliği - - - - - - - - - - - -
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme - - - - - - - - - - - -
MOS216 Performans Yönetimi - - - - - - - - - - - -
MOS217 Davranış Bilimleri - - - - - - - - - - - -
MOS219 İnovasyon - - - - - - - - - - - -

2. Yarıyıl

Ders Adı PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II - - - - - - - - - - - -
AŞÇ104 Menü Planlama - - - - - - - - - - - -
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi - - - - - - - - - - - -
2. Yarıyıl Seçmeli Dersler
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ213 Turizm Etiği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması - - - - - - - - - - - -
AŞÇ216 Soğuk Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar - - - - - - - - - - - -
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya - - - - - - - - - - - -
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu - - - - - - - - - - - -
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol - - - - - - - - - - - -
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık - - - - - - - - - - - -
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma - - - - - - - - - - - -
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ242 Mutfak Planlaması - - - - - - - - - - - -
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum - - - - - - - - - - - -
AŞÇ244 Fermente İçecekler - - - - - - - - - - - -
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ247 Füzyon Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ249 Dünya Mutfakları - - - - - - - - - - - -
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar - - - - - - - - - - - -
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik - - - - - - - - - - - -
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü - - - - - - - - - - - -
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ258 Tüketici Davranışı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ259 Menü Mühendisliği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ260 Mesleki Etik - - - - - - - - - - - -
MOS190 Akademik Türkçe - - - - - - - - - - - -

3. Yarıyıl

Ders Adı PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I - - - - - - - - - - - -
ENG101 İngilizce I - - - - - - - - - - - -
TRK101 Türk Dili I - - - - - - - - - - - -
3. Yarıyıl Seçmeli Dersler
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ213 Turizm Etiği - - - - - - - - - - - -
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi - - - - - - - - - - - -
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması - - - - - - - - - - - -
AŞÇ216 Soğuk Mutfak - - - - - - - - - - - -
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar - - - - - - - - - - - -
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı - - - - - - - - - - - -
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası - - - - - - - - - - - -
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - -
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya - - - - - - - - - - - -
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü - - - - - - - - - -