Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ101 Mutfak Uygulamaları I | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 6,0 | ||
AŞÇ103 İş Sağlığı ve Güvenliği | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ105 Genel Turizm | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ107 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ109 Beslenme İlkeleri | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
AŞÇ111 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 20,0 | |||||
1 Yarıyıl Seçmeli Dersler [SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS - 2,0 AKTS] [SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I - 8,0 AKTS] | ||||||
MOS101 Genel ve Teknik İletişim (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS102 Girişimcilik (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS103 Ekip Liderliği (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS105 Kalite Güvence ve Standartlar (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS106 Araştırma Teknikleri ve Seminer (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS108 Bilişim Hukuku (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS110 Beden Eğitimi ve Spor (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS111 Türk Müziği (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS112 Güzel Sanatlar (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS113 Herkes İçin Spor (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS115 Hibe Projeleri Hazırlama Teknikleri (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS116 Sanat, Tarih ve Kültür (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS120 İşaret Dili (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS190 Akademik Türkçe (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS202 İş Hukuku (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS203 Pazarlama (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS204 Halkla İlişkiler (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS205 Bilimsel ve Mesleki Etik (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS209 İşletme Yönetimi (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS210 Gönüllülük Çalışmaları (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS212 Trafik Güvenliği (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS215 Kariyer Planlama ve Geliştirme (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS216 Performans Yönetimi (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS217 Davranış Bilimleri (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
MOS219 İnovasyon (SÖĞÜT MYO AŞÇILIK MOS) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ213 Turizm Etiği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ216 Soğuk Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ242 Mutfak Planlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ244 Fermente İçecekler (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ247 Füzyon Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ249 Dünya Mutfakları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ258 Tüketici Davranışı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ259 Menü Mühendisliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ260 Mesleki Etik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ261 Türk Tatlıları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli I) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ102 Mutfak Uygulamaları II | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 6,0 | ||
AŞÇ104 Menü Planlama | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ106 Yiyecek İçecek Yönetimi | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ108 Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | Zorunlu | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ110 Türk Mutfak Kültürü | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ112 Gastronomi Turizmi | Zorunlu | Girer | 3 + 0 | 3,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 22,0 | |||||
2 Yarıyıl Seçmeli Dersler [SÖĞÜT AŞÇILIK Akademik Türkçe II - 0,0 AKTS] [SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II - 8,0 AKTS] | ||||||
MOS190 Akademik Türkçe (SÖĞÜT AŞÇILIK Akademik Türkçe II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ213 Turizm Etiği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ216 Soğuk Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ242 Mutfak Planlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ244 Fermente İçecekler (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ247 Füzyon Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ249 Dünya Mutfakları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ258 Tüketici Davranışı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ259 Menü Mühendisliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ260 Mesleki Etik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ261 Türk Tatlıları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli II) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
ENG101 İngilizce I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
TRK101 Türk Dili I | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 6,0 | |||||
3 Yarıyıl Seçmeli Dersler [SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III - 24,0 AKTS] | ||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ213 Turizm Etiği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ216 Soğuk Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ242 Mutfak Planlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ244 Fermente İçecekler (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ247 Füzyon Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ249 Dünya Mutfakları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ258 Tüketici Davranışı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ259 Menü Mühendisliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ260 Mesleki Etik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ261 Türk Tatlıları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli III) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 |
Ders Adı | Tür | Ortalama | T+U Saat | AKTS | ||
---|---|---|---|---|---|---|
AŞÇ200 Staj | Zorunlu | Girmez | 0 + 2 | 5,0 | ||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
ENG102 İngilizce II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
TRK102 Türk Dili II | Zorunlu | Girer | 2 + 0 | 2,0 | ||
Yarıyıl Zorunlu Toplam AKTS | 11,0 | |||||
4 Yarıyıl Seçmeli Dersler [SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV - 19,0 AKTS] | ||||||
AŞÇ211 Gıda Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ212 Restoran Operasyonu, Sorunları ve Çözümleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ213 Turizm Etiği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ214 Gıda Bilimi ve Teknolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ215 Turizm Pazarlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ216 Soğuk Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ217 Yöresel Mutfaklar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ218 Osmanlı Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ219 Turizm Coğrafyası (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ220 Ekmek Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ221 Gastronomi ve Medya (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ222 Baharat ve Kahve Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ223 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ224 Mutfak Ekipmanları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ225 Gıda Muhafaza Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ226 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ227 Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ228 Restoran İşletmeciliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ229 Sosyal Davranış ve Protokol (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ230 Toplu Yemek Hizmetleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ231 Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ232 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ233 Bilecik Mutfağı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ234 Yiyecek ve İçecek Otomasyon Sistemleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ235 Şeker Hamuru ve Modelleme Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ236 Yemek Tarifleri ve Standartlaşma (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 3,0 | ||
AŞÇ237 Vejetaryen Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ238 Moleküler Gastronomi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ239 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ240 Yeni Mutfak Akımları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ241 Yemek Yazarlığı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ242 Mutfak Planlaması (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ243 Yemek, Kültür ve Toplum (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ244 Fermente İçecekler (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ245 Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ246 Çorba ve Sos Yapımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ247 Füzyon Mutfak (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ248 Yiyecek ve İçecek Servisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 1 | 3,0 | ||
AŞÇ249 Dünya Mutfakları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ250 Yenilebilir Yabani Otlar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ251 Yemek Sosyolojisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ252 İnsan Kaynakları Yönetimi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 0 | 3,0 | ||
AŞÇ253 Endüstriyel Mutfak ve Restoran Tasarımı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ254 Yemek Kültürü ve Müzik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ255 Antik Çağ Yemek Kültürü (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ256 Restoran ve Mutfak Ergonomisi (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ257 Çikolata Yapım Teknikleri (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
AŞÇ258 Tüketici Davranışı (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ259 Menü Mühendisliği (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ260 Mesleki Etik (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 0 | 4,0 | ||
AŞÇ261 Türk Tatlıları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ262 Sütlü Tatlılar ve Dondurmalar (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 3 + 1 | 4,0 | ||
AŞÇ263 Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 2 + 2 | 4,0 | ||
BŞÜ200 İşletmede Mesleki Eğitim (SÖĞÜT AŞÇILIK Mesleki Seçmeli IV) | Seçmeli Dersler | Girer | 5 + 10 | 19,0 |